Hoppa till sidans innehåll

Håkan Mild

02 MAJ 2014 11:30
På idrottskafeét den 24/3-09 som hölls i Vänersalen belägen i  Vänerparken, var Håkan Mild föreläsare. 
  • Skapad: 02 MAJ 2014 11:30

Idrottscaféer - Håkan Mild 2

Under tiden publiken samlades, sjöng och spelade två duktiga elever från musikskolan i Vänersborg.

Idrottscaféer - Håkan Mild 3

Håkan som är sportchef i IFK Göteborg, berättade om organisationen och den verksamhet som föreningen bedriver.  Det finns te.x  skolverksamhet, som hjälper till i ungdomslagen, detta för att skolarbetet inte skall bli eftersatt trots den stora träningsdos som ungdomarna har. Vidare finns ett stort antal ledare och tränare på olika nivåer. För att spelarna skall äta god och näringsriktig mat finns det kockar, som varje dag klockan 9:00 serverar frukost till spelarna, som då samlas på kamratgården. Kockarna svarar även för den mat som skall vara med på resor, så det skall vara sig så likt som möjligt även på bortaplan. Läkare, sjukgymnaster och psykologer, är också en viktig versamhet i föreningen.

Idrottscaféer - Håkan Mild 4 publik

Den stora publik som kommit ställde många frågor om Håkans aktiva tid. Det var en skara människor, som mindes Håkans insats i både klubb- och landslagssammanhang. Det kom frågor om specifika händelser i olika sammanhang till varför resultaten blev som det blev. Håkan berättade anekdoter som i tidningarna inte publicerat tidigare.

Idrottscaféer - Håkan Mild 5

Efter föredraget samlades styrelserna för Vänersborgs- och Trollhättans Idrottshistoriska Föreningar på idrottsmuseét i Vänersborg för en fikastund. Det var första gången Håkan besökte vårt museum. Hans far "Ingvar" som också var närvarande har besökt oss tidigare.

Skribent: Ragnar Lindström

Välkommen att bli medlem!
 

 

 

  

 

 

Postadress:
Vänersborgs Idrottshistoriska Förening
Vangelis Floros, Drottninggatan 22 A
462 30 Vänersborg

Besöksadress:
Klubblokalen, Idrottshuset Brättevägen 7C
462 35 Vänersborg

Kontakt:
Tel: 0737392636
E-post: vangelisfloros@hotma...

Se all info